Kaip siųsti nuotraukas ir vaizdo įrašus, kurie dingsta „WhatsApp“.


Norite siųsti „Snapchat“ stiliaus nykstančias nuotraukas ar vaizdo įrašus „WhatsApp“? „Facebook“ patentuota pranešimų siuntimo paslauga leidžia tai padaryti. Ši funkcija vadinama „Peržiūrėti vieną kartą“. Štai kaip jį naudoti „WhatsApp“.

Ar saugios nuotraukos, kurios dingsta „WhatsApp“?

Nors trumpalaikės medijos siuntimas sukuria privatumo iliuziją, nes nuotraukos ar vaizdo įrašai bus pašalinti iš pokalbio, tai nereiškia, kad jūsų medija tikrai privati. Pradedantiesiems niekas netrukdo daryti ekrano kopijų, ekrano įrašų, nuotraukų ar vaizdo įrašų iš medijos, kurią siunčiate naudodami „WhatsApp“ funkciją „Žiūrėti vieną kartą“.

„WhatsApp“ taip pat pažymi, kad šifruoti medijos failai gali būti saugomi įmonės serveriuose kelias savaites po išsiuntimo. Be to, jei kas nors praneš apie pranešimą „WhatsApp“, įmonė turės prieigą prie trūkstamos nuotraukos ar vaizdo įrašo, kurį išsiuntėte naudodamiesi pranešimų paslauga.



Jei nuotrauka ar vaizdo įrašas buvo atidarytas, jis nebus įtrauktas į „WhatsApp“ atsargines kopijas, todėl jų nebus galima atkurti. Tačiau neatidarytų daugialypės terpės failų, išsiųstų su įjungta funkcija „Žiūrėti vieną kartą“, atsarginės kopijos bus sukurtos ir gali būti atkurtos iš atsarginių kopijų.

SUSIJĘS: Kaip siųsti pranešimus, kurie dingsta „WhatsApp“.

Beje, ši funkcija turi tam tikrų privatumo pranašumų. Žiniasklaida, išsiųsta naudojant WhatsApp Watch Once funkciją, nebus automatiškai išsaugoma gavėjo galerijoje. Šie medijos failai bus ištrinti, kai gavėjas juos peržiūrės, o siuntėjas negalės peržiūrėti failų, kai jie bus išsiųsti. Gavę dingstančią nuotrauką ar vaizdo įrašą „WhatsApp“, galėsite jį peržiūrėti per 14 dienų nuo jo gavimo. Jei to padaryti negalite, šie failai bus automatiškai ištrinti.

Šių pranešimų negalima persiųsti, išsaugoti, bendrinti ar pažymėti žvaigždute. Tačiau, kaip minėta pirmiau, kiekvienas gali padaryti šių failų ekrano kopijas arba ekrano įrašus, kad išvengtų kai kurių iš šių apribojimų.

Šiuo metu pagal numatytuosius nustatymus negalima įjungti funkcijos „Peržiūrėti vieną kartą“. Kiekvieną kartą siųsdami turėsite jį pasirinkti. Kai išsiųsite medijos turinį naudodami funkciją „Peržiūrėti vieną kartą“, galite sužinoti, ar gavėjas jį atidarė, tik tada, kai įjungėte skaitymo kvitus „WhatsApp“.

SUSIJĘS: Kaip neleisti „WhatsApp“ draugams žinoti, kad perskaitėte jų pranešimus

Kaip siųsti nuotraukas ar vaizdo įrašus, kurie dingsta „WhatsApp“.

Norėdami išsiųsti išnykstančius medijos failus „WhatsApp“, galite paleisti programą „Android“ arba „iPhone“ ir atidaryti bet kurį pokalbį. „WhatsApp“, skirtoje „iPhone“, bakstelėkite „+“ (pliuso) mygtuką, esantį pokalbio lango kairėje.

The

„WhatsApp“ pokalbiuose „iPhone“ pasirinkite „Kamera“ arba „Nuotraukų ir vaizdo įrašų biblioteka“, „WhatsApp“ pokalbyje paspausdami „+“ (pliuso) mygtuką. Galite spustelėti arba pasirinkti nuotrauką ar vaizdo įrašą, kurį norite siųsti.

gali spustelėti

„WhatsApp“, skirta „Android“, galite atidaryti bet kurį pokalbį ir pokalbio lange paspausti sąvaržėlės piktogramą.

Po to pasirinkite „Kamera“ arba „Galerija“ ir galite spustelėti arba pasirinkti nuotrauką ar vaizdo įrašą, kurį norite siųsti.

Pasirinkę medijos failą „WhatsApp“, galite vieną kartą bakstelėti piktogramą „1“, dar vadinamą mygtuku „Peržiūrėti“. Šis mygtukas rodomas apatiniame dešiniajame pavadinimo laukelio kampe, mėlyno pateikimo mygtuko kairėje.

Vieną kartą spustelėjus mygtuką Žiūrėti, „WhatsApp“ parodys iššokantįjį langą, pranešantį, kad tai nykstanti nuotrauka ar vaizdo įrašas. Galite uždaryti šį iššokantįjį langą bakstelėdami „Gerai“.

„WhatsApp“ iššokantis langas, nurodantis, kad ketinate išsiųsti dingstančią nuotrauką ar vaizdo įrašą.

Pasirinkę mygtuką „Peržiūrėti“, apatiniame dešiniajame ekrano kampe bakstelėkite mygtuką „Siųsti“, kad išsiųstumėte dingstančias nuotraukas ar vaizdo įrašus „WhatsApp“. „iPhone“ mygtukas „Siųsti“ yra rodyklė dešinėn mėlyname apskritimo fone, o „Android“ – rodyklė dešinėn žaliame apskritimo fone.

Mygtukas Siųsti „WhatsApp“ „iPhone“.

Kai gavėjas atidarys medijos failą, kurį ką tik išsiuntėte „WhatsApp“, jis bus automatiškai ištrintas iš jo telefono. Jei jums įdomu, ar „WhatsApp“ pranešimai tikrai privatūs, peržiūrėkite mūsų išsamų „WhatsApp“ šifravimo vadovą.

SUSIJĘS: „WhatsApp“ yra visiškai užšifruota ir ar tai svarbu privatumui?

Ką tu manai?